top of page

Wenkbrauwen & Wimpers

Waarom uw wenkbrauwen modelleren?

Het model van uw wenkbrauwen is net zo belangrijk als het kammen van uw haar!

Wenkbrauwen zeggen veel over uw persoonlijkheid en temperament en bepalen uw gezichtsuitdrukking en dus ook uw uitstraling. Bovendien zijn ze de perfecte omlijsting voor een mooie oogmake-up.

Welke vorm of wenkbrauwmodel moet u kiezen?

De juiste vorm of model voor uw wenkbrauwen is heel belangrijk. Kies geen modellen of voorbeelden voor wenkbrauwen die u bij iemand anders ziet, een wenkbrauw moet bij uw gelaat passen.

 

Wat is de juiste vorm voor wenkbrauwen?

Het model van wenkbrauwen moet uiteraard aangepast zijn aan uw gelaat. Door hier en daar uw wenkbrauwen op te vullen of uw wenkbrauwen net iets meer te epileren, kan u ook andere aspecten van uw gelaat verbeteren en corrigeren. Let bij het modelleren op de natuurlijke vorm van uw wenkbrauwen. Maak ze bijvoorbeeld niet te dun of met een te grote boog als ze dik en vrij recht zijn.

 

Hoe wenkbrauwen opvullen of bijtekenen?

Het bijtekenen van wenkbrauwen is niet altijd mooi met een wenkbrauwpotlood. Natuurlijke wenkbrauwen bekomt u door ze bij te kleuren met een wenkbrauwpoeder of oogschaduw in een natuurlijke kleur. Een wenkbrauwpotlood geeft vaak harde, onnatuurlijk resultaten terwijl een wenkbrauwpoeder of oogschaduw zacht en onopvallend is.

 

Epileren/harsen                                        € 14,00

Epileren en verven                                   € 19,50

Verven wenkbrauwen of wimpers         € 13,00

Verven wenkbrauwen en wimpers         € 18,50

Henna wenkbrauwbehandeling*            € 27,50

*Langer kleurbehoud, inclusief epileren/harsen

Wimperlift                                                     € 42,50

De wenkbrauw modelleren met henna

De wenkbrauw met henna is een techniek om de wenkbrauwen op te vullen en daarmee ook de uitstraling van het gezicht te verbeteren. Zelfs mensen die al micropigmentatie of permanente make-up lieten aanbrengen, kunnen nog geholpen worden met deze techniek om de kleur te doen herleven. Ook voor grijze wenkbrauwen is dit de perfecte oplossing.

De henna voor wenkbrauwen bestaat in verschillende kleuren zoals lichtbruin, donkerbruin en zwart. De henna blijft 20 dagen op het haar en 12 dagen op de huid, afhankelijk van het huidtype en de nazorg. Het hele proces van het modelleren met henna duurt ongeveer 40 minuten.

Omdat het resultaat snel is, kan de henna dienen als een alternatief of een test voor permanente make-up. Voor een meer blijvend effect is er wel enige zorg nodig zoals: niet overmatig wassen, niet te veel crèmes, tonics en op alcohol gebaseerde producten en geen chloor-, zwembad- of zout water, aangezien dat de duur en de pigmentatie van het product vermindert.

Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager, maar niet uitgesloten.

 

Ook kunnen de wimpers geverfd worden, dit geeft net als de wenkbrauwen meer uitdrukking aan het gezicht.

bottom of page